Archiv pro měsíc: 7 / 2013

  • Úvod

Profil fotografa – Jakub Müller: Vybaven trpělivostí

Zonerama – webová galerie volně přístupná všem zájemcům, kteří chtějí sdílet své fotografie, už funguje několik let. Denně přibývají stovky fotografií, a tak není divu, že se galerie plní báječnými snímky zajímavých autorů. Některé z nich vám postupně budeme představovat blíže. A začneme hned dnes.

Ještě lepší Zoner Photo Studio pro Android

Od vydání Zoner Photo Studia pro Android neuplynuly ani dva měsíce a máme tady pro vás již druhý update této aplikace pro práci s fotografiemi. Naši vývojáři plní své přísliby a přicházejí s velkou dávku nových funkcí, vybraných na základě vaší zpětné vazby.

Klasický obdélník, čtverec nebo panoráma?

Formát (poměr stran) fotografií se v průběhu času měnil a stále se mění. Některé jistoty však není dobré opouštět a i výrobci se jich drží. Podíváme se tedy na ty nejčastější poměry stran digitálního obrazu, které jsou také výstupními formáty digitálních fotoaparátů a na které bývají připraveny fotolaby i výrobci fotografických rámů.

Průvodce fotografováním krajiny

O fotografování krajiny lze podat spoustu informací. V tomto článku se podíváme na obecně platná pravidla a další náležitosti, které je dobré si právě při focení krajiny uvědomit dřív, než zmáčknete spoušť.

5 rychlých tipů na fotografování u moře

Jestliže existuje nějaká oblast, která krajinářským fotografům může v České republice chybět, pak jsou to zřejmě extrémní vrcholy hor a pak pochopitelně mořské pobřeží. Jak se v druhém zmiňovaném a napoprvé neznámém prostředí chovat s fotoaparátem?

Exkluzivní červencová akce na knihy

Určitě víte, že kromě vývoje Zoner Photo Studia a dalších řešení pro fotografy, psaní blogu a pořádání fotografických kurzů také vydáváme knížky. A to nejen fotografické! Využijte letních slev a pořiďte si čtení na dovolenou.

Zůstaňte v obraze, každý týden posíláme novinky ze světa fotografie

Přihlašte se k odběru toho nejlepšího z Milujemefotografii.cz

Email má špatný formát.

Potvrzením odběru dáváte souhlas ke zpracování osobních údajů pro zasílání novinek. Více se dozvíte v zásadách ochrany osobních údajů.