Archiv pro měsíc: 2 / 2012

  • Úvod

Úprava portrétu – zvýraznění rysů

Zatímco v módní fotografii se vyhlazují vrásky o sto šest a digitální plastická chirurgie pokouší hranice toho, co je a co není pro diváky ještě únosné, my šli tentokrát opačným směrem a nechali jsme obličejovým rysům vyniknout. Hranice jsme tak pokoušeli pouze jedny – a to hranice Zoner Photo Studia 14.

ZONER zve na scuk cestovatelů

ZONER software je jedním z partnerů již dvacátého cestovatelského scuku, brněnského setkání cestovatelů s bohatým programem. Akce se koná od zítřka, tzn. 16. února, do soboty 18. února.

Z dílny profesionála: Softbox pro domácí ateliér

Kdo by nechtěl mít vlastní studio, kde by si mohl fotit, kdykoliv se mu zachce. I ve středně velkém pokoji lze na jednu ze stěn uchytit nekonečné papírové pozadí a úspěšně fotit. Bohužel, běžně prodávaná osvětlovací technika zabírá spoustu místa, kterého v domácím ateliéru není zrovna mnoho. Tento problém jsem vyřešil konstrukcí vlastního osvětlovacího zařízení.

ZONER gratuluje juniorskému mistru ČR v badmintonu

Tento víkend se v Brně-Jehnicích odehrálo badmintonové Mistrovství České republiky juniorů do 19ti let. Adam Mendrek, podporovaný ZONER software, se stal v silné konkurenci dvojnásobným mistrem republiky. Teprve šestnáctiletý Mendrek se umístil na prvním místě v obou svých soutěžních kategoriích: dvouhře chlapců a smíšené čtyřhře.

Zůstaňte v obraze, každý týden posíláme novinky ze světa fotografie

Přihlašte se k odběru toho nejlepšího z Milujemefotografii.cz

Email má špatný formát.

Potvrzením odběru dáváte souhlas ke zpracování osobních údajů pro zasílání novinek. Více se dozvíte v zásadách ochrany osobních údajů.