Archiv pro měsíc: 11 / 2014

  • Úvod

Blogujeme: Fotka potřebuje nápad

Jeden cvak a jdu dál. Takhle nějak skončí příběh většiny fotek. Vlastně dřív, než začal. Je škoda, že spousta z nás (včetně autora článku) nad tím, co fotí, příliš nepřemýšlí. Chci se s vámi podělit o jeden nápad a jeho cestu k finální fotografii.

Jak si vybrat stativ

Jednou ze základních částí výbavy fotografa prakticky jakéhokoliv žánru by měl být stativ. Často je to opomíjená pomůcka, bez které se sice v mnoha situacích skutečně bez problémů obejdete, ale naopak často může absence stativu způsobit značné potíže při pořízení kvalitního snímku, popřípadě jeho pořízení úplně znemožní. Proto se vám v následujícícm článku pokusím poradit, kdy je stativ opravdu nedílnou součástí výbavy fotografa.

Přijeďte na Setkání fotografů 2014

Fotografujete, rádi se necháváte inspirovat a chcete se učit od pokročilejších fotografů? Pak přijeďte příští sobotu do Prahy, protože se budete moct potkat jak s námi, tak s mnoha dalšími fotografy na nejrůznějších přednáškách a workshopech.

Zůstaňte v obraze, každý týden posíláme novinky ze světa fotografie

Přihlašte se k odběru toho nejlepšího z Milujemefotografii.cz

Email má špatný formát.

Potvrzením odběru dáváte souhlas ke zpracování osobních údajů pro zasílání novinek. Více se dozvíte v zásadách ochrany osobních údajů.