Archiv pro měsíc: 1 / 2014

  • Úvod

FOTOden v Ostravě!!!

Při příležitosti konání Ostravského knižního a svatebního veletrhu v areálu Ostravského výstaviště pořádáme FOTOden, který nabídne kromě tří workshopů také speciální slevy na naši širokou nabídku knih o fotografování.

Předražené fotografické reklamy

Patřil jsem mezi pravidelné čtenáře československých fotografických časopisů. Dnes mohu říci, že je kupuji velmi zřídkakdy. A to ani ne tak kvůli jejich ceně, která, přiznejme si, není nízká, ale spíše kvůli jejich obsahu.

Fotografujte, i když jsou kalendář a teploměr proti vám

Původně jsme připravovali článek o fotografování zimních portrétů na sněhu. Letošní zima však zatím není zcela obvyklá, a tak přinášíme článek o tom, že vždy existuje možná alternativa a vždy je co fotografovat. Přečtěte si pár tipů, jak se zachovat, když je počasí proti vašim fotografickým plánům.

Zkuste si retro

S retro filtry v Instagramu a v obdobných aplikacích je zábava. Co takhle ale začít fotit s opravdovými retro-fotoaparáty, pracovat s analogovými materiály a pochopit skutečné kouzlo „nedokonalé“ fotografie? Věřte, že to je ještě větší zábava, která navíc ani moc nestojí.

Zůstaňte v obraze, každý týden posíláme novinky ze světa fotografie

Přihlašte se k odběru toho nejlepšího z Milujemefotografii.cz

Email má špatný formát.

Potvrzením odběru dáváte souhlas ke zpracování osobních údajů pro zasílání novinek. Více se dozvíte v zásadách ochrany osobních údajů.