Archiv pro měsíc: 6 / 2013

  • Úvod

Pošleš mi prosím všechny fotky?

Jako fotografové, ať už profesionální, či amatérští, budete vždy terčem žádostí o „ještě tuhle“, „tamtu“ anebo rovnou všechny fotografie z konkrétní události. Ale pamatujte, že méně je někdy více. Na první pohled je to banální a nevinný dotaz se zřejmou odpovědí: „Jasně!“, jenže z mé zkušenosti je to ta nejhorší věc, kterou sobě jako fotograf můžete udělat.

9 chyb při fotografování na cestách

Fotografování a cestování bychom téměř mohli označit jako dva konce jednoho provazu. Nemusí spolu být nutně svázané na uzel, ale oddělit je přesto nemůžete. Jakých nejčastějších chyb se jako fotograf na cestách můžete dopustit?

Majo a DuPe jsou prostě BEST

V půlce dubna jsem si nemohl nevšimnout na naší facebookovské stránce komentáře Dušana DuPe Petho, který zněl prostě, ale jasně: „Majo je BEST.“ Majo skromně reagoval, že není třeba přehánět a teď budu reagovat já a možná budu i přehánět. Ale snad mi to pro jednou čtenáři dovolí.

Lenost: největší nepřítel fotografií

Jednou z nejtěžších překážek, kterou fotograf musí překonat, nejsou ani vybité baterie, ani čekání na finance ke koupi vysněného objektivu nebo získání povolení k fotografování. Ne. Tou ze všech nejhorších je vlastní lenost a nezájem.

Zůstaňte v obraze, každý týden posíláme novinky ze světa fotografie

Přihlašte se k odběru toho nejlepšího z Milujemefotografii.cz

Email má špatný formát.

Potvrzením odběru dáváte souhlas ke zpracování osobních údajů pro zasílání novinek. Více se dozvíte v zásadách ochrany osobních údajů.