Archiv pro měsíc: 10 / 2012

  • Úvod

Největší fotografova lež

Nevím jak ostatním fotografům, ale mně se to stalo a nejen jednou. Opakovaně. Jedu nebo jdu krajinou a vidím scénu, kterou by stálo za to vyfotit, ale protože mám fotoaparát v batohu a nechce se mi jej vytahovat, tak si řeknu: ‚To je dobré, vyfotím to cestou zpět.‘ Ovšem realita je nakonec úplně jiná.

V podzimním pokušení

Nejen pro krajinářského fotografa je podzim inspirativní výzvou. Podzimní příroda plná změn, barev a proměnlivého počasí už jistě chytla za srdce nejednoho „obyčejného“ člověka a učinila z něj zaníceného fotonadšence, který stále hledá nové fotozážitky a snaží se, aby jeho snímky byly co nejlepší. Pro dobré fotografie je třeba získat jisté zkušenosti. Náš článek poradí začátečníkům a pro ty zkušenější může být zdrojem inspirace.

Nové kurzy Zoner Photo Studia – přímo od ZONERu!

Zároveň s vypuštěním nové verze Zoner Photo Studia 15 spustila naše divize Zoner Press sérii kurzů zaměřených právě na práci se Zoner Photo Studiem. Nenechte si ujít příležitost naučit se v programu od lidí, kteří k němu mají nejblíž - zaměstnanců ZONERu.

Zoner Photo Studio 15: Co je nového?

Počínaje dnešním dnem vstoupil správce, editor, RAW konvertor, archivátor… zkrátka Zoner Photo Studio – jeden program pro jakoukoliv práci s fotografiemi – do své patnácté verze. Jaké novinky či vylepšení v něm na vás čekají?

Kde hledám recenze objektivů

Čas od času se každý fotograf rozhodne zainvestovat do své fotografické výbavy. Nejčastějším upgradem bývá přechod k lepšímu fotoaparátu nebo rozšíření portfolia výměnných objektivů. Jak a kde ale zjistit, jestli člověk nešlápne vedle?

Zůstaňte v obraze, každý týden posíláme novinky ze světa fotografie

Přihlašte se k odběru toho nejlepšího z Milujemefotografii.cz

Email má špatný formát.

Potvrzením odběru dáváte souhlas ke zpracování osobních údajů pro zasílání novinek. Více se dozvíte v zásadách ochrany osobních údajů.