Archiv pro měsíc: 6 / 2012

  • Úvod

Letní fotografická škola v Bystřici nad Pernštejnem

ZONER je jedním ze sponzorů soutěže Bystřická zrcadlení. V rámci ní se 10. – 12. srpna 2012 v Bystřici nad Pernštejnem pořádá zajímavé akce zvaná Letní fotografická škola. Víkendová akce nabízí dvě tématické dílny: fotografii dokumentární a fotografii uměleckou.

Profesionálové učí Jirku fotit – koncert

Druhý díl série článků, díky které se můžete naučit základy fotografického řemesla a jednotlivých fotografických žánrů. Průvodcem je vám Jirka – úplný začátečník, který se focení věnuje teprve několik měsíců a chtěl by do toho více proniknout. Jeho a vašimi učiteli jsou pak profesionální fotografové, odborníci na danou problematiku.

Vsetínský FOTOmaraton 2012

Poslední květnovou sobotu proběhl již 3. ročník Vsetínského FOTOmaratonu, který pravidelně pořádá Fotoklub Vsetín. Zúčastnilo se 19 FOTOmaratonců z Česka a Slovenska, kteří zápolili o nejlepší snímky na téma Vsetín v pohybu.

Jedna fotka chybí

V sobotu jsem fotil svatbu, ale o té psát nechci. Ono o ni totiž ani tak nejde. Nejde ani o tu přiloženou fotku ze svatby, kterou v článku můžete vidět. Jde o fotku, která zde chybí a kterou tak nezbývá než slovy popsat. Vydržíte-li číst až do konce, tak snad na ni nezapomenete, když se dostanete do podobné situace.

Zůstaňte v obraze, každý týden posíláme novinky ze světa fotografie

Přihlašte se k odběru toho nejlepšího z Milujemefotografii.cz

Email má špatný formát.

Potvrzením odběru dáváte souhlas ke zpracování osobních údajů pro zasílání novinek. Více se dozvíte v zásadách ochrany osobních údajů.